Hoe werkt het? Stap voor stap:

Zelf online je tickets verkopen is bij Flextickets heel eenvoudig. In een paar eenvoudige stappen kan de kaartverkoop van je evenement beginnen en kunnen jouw bezoekers eenvoudig, snel en veilig tickets bestellen. Persoonlijke support, geen contract.

Evenement aanmelden

 

1.

Aanmelden van je evenement

Meld je evenement of doorlopende activiteit eenvoudig bij ons aan. Wat hebben wij van je nodig? Gegevens van het evenement zoals de naam, locatie en plaats. De datum/data waarop het plaatsvindt en de ticketprijs.

Uiteraard kun je variëren in prijzen (denk aan early bird of VIP) en tijden (bijvoorbeeld bij een sportevenement). Met een logo, afbeelding en eigen teksten maken we het ticketsysteem nog persoonlijker.

 

Flextickets aanmelden
2.

Eigen uitstraling

Wij ontwerpen een unieke ticketpagina met jouw eigen logo en tekst. De tickets krijgen ook een eigen uitstraling. De prijs van de tickets en de hoogte van de servicekosten bepaal je zelf.

Ook kun je specifieke mogelijkheden toevoegen zoals bijvoorbeeld de verkoop van parkeermunten of het vermelden van persoonlijke informatie op het ticket. Ook gratis tickets kunnen hierbij toegevoegd worden.

 

Hoe werkt het? 5
3.

Flexibel, veilig en transparant

De betaling van de tickets gaat doorgaans via iDEAL. De kosten hiervan bedragen slechts €0,29 en de betalingen worden door Mollie Payments op een veilige en betrouwbare manier verwerkt. Ook andere betaalvormen zijn mogelijk. Met je eigen account kun je via een dashboard zelf de betalingen bijhouden en bepalen wanneer het geld wordt overgemaakt naar je rekening.

Flexibel, veilig en transparant: je krijgt gegarandeerd en direct de opbrengsten van je kaartverkoop.

 

Hoe werkt het? 6
4.

Goedkeuren en beginnen!

De ticketpagina is meestal binnen 1 werkdag al beschikbaar. Wij helpen je hierbij. Na goedkeuring krijg je van ons een link van de ticketpagina. Deze link kun je eenvoudig op je website plaatsen of delen via social media. Als de bankgegevens door
Mollie zijn gevalideerd, dit duurt doorgaans 1 werkdag, dan kan de kaartverkoop direct beginnen!

That’s it! Zo simpel werkt Flextickets!

 

Hoe werkt het? 7
5.

e-tickets via de mail

Alle tickets worden per e-mail als een PDF-bestand verzonden. Op elk ticket staat een unieke barcode. Daardoor is het zinloos om tickets te kopiëren. Het ticket kan op A4 formaat worden uitgeprint en gescand bij de ingang.

 

Hoe werkt het? 8
6.

Tickets scannen

Het scannen van de barcode en/of QR-code kan, indien gewenst, gratis met onze App. Download de Flextickets Scan App en de tickets kunnen eenvoudig zelf worden gescand.

Er wordt direct gecontroleerd of het ticket geldig is. De barcodes kunnen zowel van papier als van de telefoon gescand worden.

appstoreplaystore

Hoe werkt het? 3
7.

Bekijk de statistieken

Je krijgt toegang tot je eigen dashboard met daarop de informatie van bezoekers en een inzicht in het aantal verkochte tickets.

Het dashboard van Flextickets is simpel in gebruik en makkelijk zelf te besturen. Bijvoorbeeld om een kaartje nogmaals te versturen of om te ruilen voor een andere dag of tijd.

 

Flextickets dashboard
8.

Kleine lettertjes?

Dit kan toch niet waar zijn?! Waar zitten de addertjes onder het gras en waar zijn de kleine lettertjes?

Die zijn er niet.

Het enige dat we van je vragen is een minimum bestedingsbedrag van 50 euro, ofwel 50 boekingen, per evenement of doorlopende ticketpagina. Dat is alles!

Euro