header-alaaf.jpg
Alaaf!

Het Ossekoppenplein gaat door, de middag is ten einde en de polonaise kan van start. Want op carnavalszaterdag 2 maart kan er gehost worden in de tent! ‘Ouwverwetst’ gezellig allemaal op een rijtje onder de muziek van DJ Mark, de Deurzakkers, Django Wagner, Johnny Gold en Ferry van de Zaande. Niet de minste namen! En wat denk je van gewoon in de file door naar het tweede stuk tent voor de Hosse eh Osse kapellen? Inhaken en meeblèren en maar hopen dat je stem het volhoudt.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.ossecarnaval.nl of via Opera Men en Vivaldi/Onsz. In de voorverkoop kosten ze € 11,00 per stuk en worden € 15,00 per stuk na 11 februari. Een muntje kost € 2,50, het feest duurt van 20:30 tot 03:30. De minimum leeftijd is 16 jaar (legitimatie verplicht).

Alaaf! is een samenwerkingsverband van Stichting Carnavalsviering Oss (SCVO), Samen Carnaval in Oss (SCIO), ’t Ossekoppenplein, Zalencentrum Vivaldi, CV ’t Ken Net, Nie Dûk Zat, de Foempers en CV de Hekkesluiters. 55 jaor, schik mè mekaor!

Tickets: Alaaf!

Locatie:
Dag:
(Start)tijd:

TicketPrijsAantal
Early bird - Alaaf € 11,000
Kies het aantal tickets 

Kosten

Subtotaal: € 0,00
Boekingskosten: € 1,57
Totale kosten:  € 1,57
 

Gegevens

Voornaam
Achternaam
E-mail
Herhaal e-mail

Betaling

Samenvatting
Datum/tijd:
Locatie:
Totale prijs:

U rekent af via uw eigen bank met iDEAL en ontvangt uw e-tickets direct per email.

 Ja, ik heb de algemene voorwaarden en privacyverklaring gelezen van Flextickets en ga daarmee akkoord.

Veilig tickets bestellen mogelijk gemaakt door www.flextickets.nl