Aanmelden - Flextickets
Varen met de sint 1

Flextickets mainGratis aanmelden

Vul onderstaande gegevens in zodat we een account kunnen maken. De ticketpagina wordt, vaak dezelfde dag nog, vrijblijvend aangemaakt door één van de medewerkers van Flextickets.

Met je eigen login gegevens kun je zelf aanpassingen doen aan de ticketpagina en de bestellingen en statistieken te bekijken in het dashboard

Voor overige details zoals huisstijl elementen, omschrijving, datum, plaats, locatie en ticketgegevens krijg je een aparte email nadat onderstaande gegevens zijn ingevuld. Ben je vervolgens tevreden en heeft de betalingsprovider Mollie je zakelijke rekeningnummer geverifieerd, dan kunt je direct beginnen met de verkoop!

In tegenstelling tot andere ticketshops komen de inkomsten direct op je rekening, zonder tussenkomst van Flextickets. Mollie handelt het betalingsverkeer af, vandaar dat er een paar éénmalige stappen nodig zijn om te controleren of de bankrekening valide is. De kosten per boeking voor Flextickets worden pas na afloop van het event in rekening gebracht. Bij doorlopende activiteiten wordt er maandelijks gefactureerd.

Account aanvragen:

  * Verplichte velden

  NB. Alle gegevens van organisatoren, klanten, bestellingen en informatie t.b.v. de ticketpagina worden vanwege privacy maatregelen na 3 maanden automatisch verwijderd uit ons systeem. Ben je klant, dan kun je uiteraard inloggen in het Dashboard om je gegevens en event(s) te bekijken en te exporteren.

  Een greep uit onze evenementen

  drivetrhu
  X-Mas Drive Thru
  Benefiet concert
  Welkom bij de Sint
  Barbergals 3
  Warmwinterlicht
  Barbergals 1
  Dogsurvival
  Vrienden van St. Joris
  Land van Fluwel
  Discoboot
  Disco-Boot
  Buitenpoort Catering
  Buitenpoort Catering
  Reconnect dag
  Vlindorado